Neklape vám to v posteli? Vymeňte ju za inú!

4. novembra 2012, matusmirek, Zaujimavosti o nábytku

Zdá sa vám, že to medzi vami a partnerom v posteli trochu škrípe? Spokojný milostný život je základom fungujúcej domácnosti a preto je na mieste vykonať určité opatrenia skôr, než sa niektorý z partnerov odhodlá opustiť hniezdo a vydá sa hľadať zázemie inde. K tomu, aby to medzi nami zase iskrilo, často stačí romantická večera pri sviečkach a dialóg. Každý z nás v sebe nosí celý rad problémov a nie je nič lepšie, než sa zveriť práve tej najbližšej osobe. Ale pozor, niekedy je aj tento pokus o záchranu inak šťastného manželstva márny a nezostane nám, ako staviť na ťažšie kaliber. Premýšľali ste niekedy nad tým, ako vyzerá prostredie, v ktorom sa oddávate milostným hrám?
Útulná spálňa – základ spokojného vzťahu

Ak interiér vašej spálne vyzerá, ako by ste ho skopírovali z lacného moteli, nečudujte sa, že sa k sebe radšej otočíte chrbtom a popraje si dobrú noc. Nikto netvrdí, že máte z spálňu premeniť na niečo, čo pripomína dom lásky, postačí harmonické prostredie, v ktorom sa vám bude nielen príjemne zaspávať. A pretože dominantou každej spálne je posteľ, zameriame sa práve na ňu.
Stavte na drevo

Predstavte si chvíle pohody a odpočiniem na posteli, ktorá by nevŕzgali a dobre vyzerala. Kvalitné manželské postele nebývajú lacné, ale oplatí sa na ne pozerať ako na investíciu do mnohých (často i desiatok) budúcich rokov. Ak nechcete robiť kompromisy a zároveň ušetriť, mohli by vás zaujímať postele z masívu. Drevo je nenahraditeľný materiál a spálni sa bude vynímať omnoho lepšie, než studená posteľ s kovovou kostrou.

Vynikajúcou voľbou sú manželské postele z masívu. Atraktívne sú najmä postele z kolekcie Hacienda, ktoré svojim výzorom silne pripomínajú starožitný nábytok. Takáto posteľ navodí vo vašej spálni nezameniteľnú atmosféru, ktorú si budete môcť užívať každý deň.

zdroj obrázkov: www.bytovynabytok.sk