Založ si blog

Spálňa z rustikálným nábytkom

Ideálny nábytok do rustikálne spálne?
Jedine ten vyrezávaný! Romantická drevená posteľ s ručným maľovaním, prikrývky a vankúšiky – to je ten pravý rustikálny štýl, ktorý vie potešiť naozaj každého. Inšpirácia spálne je tu naozaj veľa, a ak si na to trúfnete, môžete sa navyše do dekorovanie pustiť aj Vy sami. V špecializovaných obchodoch možno napríklad zohnať farby na drevo, vďaka ktorým nábytok dotvoríte pomocou vlastnej fantázie. A rozhodne je treba povedať, že ak takto do Vašej rustikálne spálne vnesiete aj časť seba, stane sa určite Vaším najobľúbenejším miestom v celej domácnosti.

Ako zariadiť rustikálny spálni?
Inšpirácia spálne v rustikálnom štýle nájdeme predovšetkým v prírode a ideálnym prvkom pre takúto miestnosť potom rozhodne bude kvalitné drevo. Vhodnou voľbou ale môže byť napríklad aj kameň, a to ako v podobe obkladov na stenu, tak napríklad aj v prípade, že ho zvolíte len ako vkusnú dekoráciu. Tú možno potom umiestniť voľne (na komody, poličky), môžeme ju ale aj prakticky využiť. Dekoračné kamene sa dajú kúpiť pomerne lacno a dobre potom poslúži napríklad ako ťažítko alebo zarážka pre knihy. Rustikálny štýl sa kompletne odvíja od prírody, preto sa nebojte popustiť uzdu svojej fantázie a tvorte, vyberajte vhodný nábytok a dekorácie. Na mieste je teda už vyššie spomínané drevo a kameň, mimo to ale aj dekoračné motívy ovocia, kvetín, stromov, zvierat a trebárs i riad.
Ak bude Vaša spálňa disponovať i drevenou podlahou, hodí sa na ňu potom najmä hrejivé koberce s vysokým vlasom a trebárs aj ovčej kožušiny. Ak patríte medzi milovníkov zvierat, bez problémov ich zoženiete aj v podobe imitácie, na druhú stranu sa však originálu len tak niečo nevyrovná.

Zdroj obrázkov: nabytekrustikalni.cz

Jedálenské stoly

13.11.2012

Zaradujete si vašu novú kuchyňu, prvým krokom po výbere vašej novej kuchynskej linky bude pravdepodobne výber nábytku do kuchyne. Typickým nábytkom a vybavením sú jedálenské sety, ktoré budu splňovať všetky vaše požiadavky a budu zapadať do prostredia vašej novej kuchyne. Výber jedálenského nábytku je dôležitý aby sa nestalo že bude mať všetko hotové a [...]

Neklape vám to v posteli? Vymeňte ju za inú!

04.11.2012

Zdá sa vám, že to medzi vami a partnerom v posteli trochu škrípe? Spokojný milostný život je základom fungujúcej domácnosti a preto je na mieste vykonať určité opatrenia skôr, než sa niektorý z partnerov odhodlá opustiť hniezdo a vydá sa hľadať zázemie inde. K tomu, aby to medzi nami zase iskrilo, často stačí romantická večera pri sviečkach a dialóg. Každý z nás v [...]

Centrum návštev v Amsterdame

02.11.2012

Toto nové moderné centrum návštev bolo navrhnuté Emma architekt v Amsterdame. Centrum návštev sa presnejšie nachádza v Fort Diemerdam čo je bývale miesto bojov. Miesto bolo takisto nedávno pridané do zoznamu Unesco. Budova slúži na pre široku verejnosť,ktorá zavíta do tohto parku a chce si oddýchnuť prí šálke kávy so svojimi priateľmi. Centrum návštev má spolu 3 [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

matusmirek

Zaujímavosti s prostredia dom a bytu

Štatistiky blogu

Počet článkov: 6
Celková čítanosť: 25398x
Priemerná čítanosť článkov: 4233x

Autor blogu

Kategórie