Založ si blog

Neklape vám to v posteli? Vymeňte ju za inú!

Zdá sa vám, že to medzi vami a partnerom v posteli trochu škrípe? Spokojný milostný život je základom fungujúcej domácnosti a preto je na mieste vykonať určité opatrenia skôr, než sa niektorý z partnerov odhodlá opustiť hniezdo a vydá sa hľadať zázemie inde. K tomu, aby to medzi nami zase iskrilo, často stačí romantická večera pri sviečkach a dialóg. Každý z nás v sebe nosí celý rad problémov a nie je nič lepšie, než sa zveriť práve tej najbližšej osobe. Ale pozor, niekedy je aj tento pokus o záchranu inak šťastného manželstva márny a nezostane nám, ako staviť na ťažšie kaliber. Premýšľali ste niekedy nad tým, ako vyzerá prostredie, v ktorom sa oddávate milostným hrám?
Útulná spálňa – základ spokojného vzťahu

Ak interiér vašej spálne vyzerá, ako by ste ho skopírovali z lacného moteli, nečudujte sa, že sa k sebe radšej otočíte chrbtom a popraje si dobrú noc. Nikto netvrdí, že máte z spálňu premeniť na niečo, čo pripomína dom lásky, postačí harmonické prostredie, v ktorom sa vám bude nielen príjemne zaspávať. A pretože dominantou každej spálne je posteľ, zameriame sa práve na ňu.
Stavte na drevo

Predstavte si chvíle pohody a odpočiniem na posteli, ktorá by nevŕzgali a dobre vyzerala. Kvalitné manželské postele nebývajú lacné, ale oplatí sa na ne pozerať ako na investíciu do mnohých (často i desiatok) budúcich rokov. Ak nechcete robiť kompromisy a zároveň ušetriť, mohli by vás zaujímať postele z masívu. Drevo je nenahraditeľný materiál a spálni sa bude vynímať omnoho lepšie, než studená posteľ s kovovou kostrou.

Vynikajúcou voľbou sú manželské postele z masívu. Atraktívne sú najmä postele z kolekcie Hacienda, ktoré svojim výzorom silne pripomínajú starožitný nábytok. Takáto posteľ navodí vo vašej spálni nezameniteľnú atmosféru, ktorú si budete môcť užívať každý deň.

zdroj obrázkov: www.bytovynabytok.sk

Jedálenské stoly

13.11.2012

Zaradujete si vašu novú kuchyňu, prvým krokom po výbere vašej novej kuchynskej linky bude pravdepodobne výber nábytku do kuchyne. Typickým nábytkom a vybavením sú jedálenské sety, ktoré budu splňovať všetky vaše požiadavky a budu zapadať do prostredia vašej novej kuchyne. Výber jedálenského nábytku je dôležitý aby sa nestalo že bude mať všetko hotové a [...]

Spálňa z rustikálným nábytkom

05.11.2012

Ideálny nábytok do rustikálne spálne? Jedine ten vyrezávaný! Romantická drevená posteľ s ručným maľovaním, prikrývky a vankúšiky – to je ten pravý rustikálny štýl, ktorý vie potešiť naozaj každého. Inšpirácia spálne je tu naozaj veľa, a ak si na to trúfnete, môžete sa navyše do dekorovanie pustiť aj Vy sami. V špecializovaných obchodoch možno napríklad [...]

Centrum návštev v Amsterdame

02.11.2012

Toto nové moderné centrum návštev bolo navrhnuté Emma architekt v Amsterdame. Centrum návštev sa presnejšie nachádza v Fort Diemerdam čo je bývale miesto bojov. Miesto bolo takisto nedávno pridané do zoznamu Unesco. Budova slúži na pre široku verejnosť,ktorá zavíta do tohto parku a chce si oddýchnuť prí šálke kávy so svojimi priateľmi. Centrum návštev má spolu 3 [...]

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

matusmirek

Zaujímavosti s prostredia dom a bytu

Štatistiky blogu

Počet článkov: 6
Celková čítanosť: 25395x
Priemerná čítanosť článkov: 4233x

Autor blogu

Kategórie